Fundația Maternitatea Filantropia

Donații:

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Crosul Companiilor este o acțiune sportivă care promovează un stil de viață sănătos prin practicarea alergării. Evenimentul are valențe educative, care țin de trăsăturile unui angajat model într-o companie. Astfel, Crosul Companiilor devine un cadru optim pentru manifestarea unor valori precum responsabilitate colectivă, spirit de echipă, corectitudine, și este o punte de legătură și comunicare între participanți cu interese asemănătoare.

Crosul Companiilor este un eveniment care aduce beneficii pe mai multe planuri: angajaților, companiilor și orașului. În primul rând, angajații companiilor vor avea ocazia să se antreneze, să alerge și să constate că alergarea este o alegere bună pentru menținerea tonusului fizic și psihic, contribuind la sănătatea organismului.

În același timp, prin acțiunea comună la care participă, angajații vor concura unii cu alții, dar într-un cadru care promovează spiritul de echipă și responsabilitatea colectivă. Acest aspect, vizibil mai ales la proba de echipă, aduce beneficii companiilor, prin întărirea legăturii între angajați, atât între cei care aleargă, cât și între cei care îi susțin.